≡ Meni

Apartmaji v Medulinu

Če se odpravljate v Medulin in iščete apartma ali hotel, lahko spodaj najdete nekaj predlogov za namestitev ali preverite na strani apartmaji na Hrvaškem in uporabite iskalnik za najnižje cene apartmajev.

Več kot 30 apartmajev v Medulinu:

Medulin

Se odločate za dopustovanje ali oddih v Medulinu? Spodaj lahko izveste več o Medolinu in najemu apartmaja, tako da je to pravi naslov za vas – ponujamo vam informacije o mestu ter podrobno ponudbo apartmajev v samem mestu in okolici.

Medulin je najjužnejši kraj v hrvaški Istri. Odkriti ostanki naselbin pričajo, da je bil poseljen že v rimskih časih. Gre za manjše mestece, ki večinoma živi od turizma, deloma pa od ribolova ter poljedelstva. Njegove naravne danosti so nudile dobre temelje za razvoj turističnih dejavnosti, saj nudi urejene ter naravne plaže, dva avtokampa, marino v bližnjem Pomerju ter naravni rezervat Rt Kamenjak.

Rt Kamenjak je najjužnejša točka Istre, nudi pa obilo aktivnosti, kot so plezanje po strmih stenah, skakanje v globino, potapljanje po čudovito modrem morju z raznolikim in živahnim morskim dnom. Za Medulin je značilen tudi arhipelag otočkov, katere lahko dosežete z čolnom, popularno pa je tudi najemanje kajaka ali kanuja za njihovo celodnevno raziskovanje.

Mestece nudi tudi znamenitosti za kulturno vedoželjne sladokusce, predvsem so znane nekatere rimske vile na širšem območju Medulina, Pomerja ter polotoka Vižule.

Za Medulin so bili znani mlini na veter, ki so imeli tudi to značilnost, da so imeli pomično ogrodje in so se lahko premikali glede na smer vetra. Trenutno jih obnavljajo in bodo kmalu na ogled.

Okolica Medulina je kot nalašč za raziskovanje z kolesom, saj nudi različno oblikovane poti od asfaltnih, makadamskih ali poljskih poti, prijazni domačini pa vam nudijo odlična istrska vina, domače olivno olje ter pridelke.

Čeprav majhno mestece, pa je Medulin vendarle zelo raznolik, kar se tiče nastanitev in tukaj vam bo stran Apartmaji Medulin zelo v pomoč. Apartmaje najdete v samem središču mesteca, v bližnjih krajih kot so Ližnjan, Pomer ali Premantura, kjer so znana apartmajska naselja. Preverite ponudbo apartmajev z iskalnikom in primerjajte apartma ali hotel v izbranih terminih. Našli boste najcenejše apartmaje v Medulinu.

Prijetno bivanje v Medulinu.

Drugi apartmaji v Istri.