≡ Meni

Vodice, Trogir, Split in Primošten

Zgoraj našteta mesta ponujajo zelo veliko za turista, ne glede na to, kaj so vaše prioritete. Dodatna prednost krajev Split, Trogir, Vodice in Primošten so, da ležijo dokaj blizu in si jih lahko ogledate na enem dopustu, če ste vsaj malo raziskovalno razpoloženi in ne nameravate samo poležavati na plaži.

Vodice se v zadnjem času razvijajo v pravo meko za turizem, saj že vrsto let beležijo rast števila turistov, medtem ko se kakšnemu drugemu kraju zgodi, da jim število malo upade, še posebej od začetka krize, ki je nekoliko prizadela tudi Hrvaško in njen turizem. Če ne prisegate na hrvaške otoke, so tudi kraji na obali prava paša za oči, predvsem pa tukaj najdete vleiko dogajanja, raziskujete pa lahko tudi notranjost Hrvaške. Več o tem kraju si lahko preberte na strani Vodice, kjer najdete predstavitev nekatereih zanimivih apartmajev in hotelov v tem kraju, med katerimi lahko izbirate.

Tudi Trogir je zelo lep kraj z dolgo in bogato zgodovino. Obiščite njegov stari del in takoj boste postali navdušeni nad njim. Prav tako najdete v Trogirju veliko število apartmajev in drugih oblik prenočišč. Če center Trogirja ni pogoj, se vaše možnosti še veliko bolj povečajo, saj je v bližini še nekaj dodatnih možnoti, ki si jih morate ogledati.

Split je eno izmed najbolj popularnih mest na Hrvaškem in tudi največje mesto ob hrvaški obali. Iz pristanišča v Splitu se lahko odpravite na številne hrvaške otoke, v njegovi bližini pa najdete ogromno število hotelov in apartmajev za najem. Ponudba apartmajev je zelo velika, od tistih osnovnih, ki jih najamete direktno pri lastnikih, do znanih verig turistične ponudbe, kjer ste lahko prepričani v kvalitetne storitve v vseh pogledih.

Tudi cesta do Splita je odlična, tako da sedaj potovanje do tja ni tako dolgo, kot je bilo pred leti. Več o Splitu in njegovi turistični ponudbi boste našli na strani Split.

Primošten je najmanjši kraj med opisanimi in tudi v njem boste presenečeni koliko ponuja za turiste, ne glede na to ali gre za mlado skupino ljudi ali družino z malimi otroki. Ponudba apartmajev v Primoštenu je dovolj velika, da bo vsak najdel nekaj za sebe. Kot smo omenili že zgoraj, pa je dodatna prednost obisk bližnjih mest, če bi se vam zahotel kakšen izlet, lahko enostavno organizirate svoj izlet v katerega izmed zgornjih mest in preživite da na Hrvaškem nekoliko drugače, kot smo vajeni preživljati dneve na Hrvaškem morju.

Novejše:

Starejše: