≡ Meni

Mobilne hišice

Najem mobilne hišice je zelo popularen način preživljanja dopusta na Hrvaškem, kar nekaj kampov z mobilnimi hišica pa najdete tudi v Sloveniji. Mobilne hišice so odlična kombinacija kampiranja in udobja apartmaja, saj so postavljene v kampih, običajno zelo blizu morja, njihova veliko (tudi do 34m2 in več) pa vam nudi dovolj prostora.

Na Hrvaškem najdete veliko kampov v vseh treh obmorskih regijah, največji kampi pa so v Istri. Za vas smo pripravili pregled kampov in hišic po terminih in najnižjih cenah.

Najnižje cene po terminih

Na spodnji najdete pregled kampov in turističnih naselij z mobilnimi hiškami po terminih. Kliknite na datum, ki vam ustreza in preverite najnižje cene za najem v tem času.

  Kliknite tukaj za ogled najnižji cen

Mobilne hišice po terminih

Če že približno veste kateri kraj ali kamp z mobilnimi hišicami vas zanima, lahko na spodnji povezavi preverite posamezne termine za mobilne hišice.

  Kliknite tukaj za ogled cen v posamezni hiški

Opisi kampov

Posamezni kampi na Hrvaškem lahko imajo več ponudnikov mobilnih hišic. Hišice se v tem primeru lahko razlikujejo, saj si jih vsak opremi po svoje. Pregled hišic, ponudnikov in številne druge informacije najdete na strani MobilneHišice.si, kjer lahko izveste več o krajih, mestih in otokih, ponudbi mobilnih hišic v njih in opremljenost kampov. Prav tako najdete razne akcije za najem mobilne hišice, tako da se je dobro prijaviti na akcije preko emaila.

mobilne hiške na Hrvaškem