≡ Meni

Apartmaji na Rogli

Rogla je priljubljeno turistično središče, ki ga lahko obiščete v vseh letnih časih. Pozimi je znano kot smučarsko središče, v preostalih letnih časih pa odličen kraj za sprehode in številne druge aktivnosti. Na Rogli najdete nekaj apartmajev in hotelov, veliko večja pa je ponudba v bližnjih Zrečah in nekaterih drugih krajih v bližini. Zraven apartmaja na Rogli najdete tudi turistične kmetije in gostišča.

Apartmaji Rogla

Preverite spodnjo ponudbo. Vse namestitve se ne nahajajo na Rogli, tako da pred rezervacijo preverite, da vam lokacija odgovarja.

Rogla

V zimskem času je na Rogli seveda najbolj popularno smučanje, tek na smučeh in deskanje na snegu. Zraven tega najdete tudi različne aktivnosti za otroke, krpljanje in še kaj. V toplejših mesecih je Rogla idealen kraj za kolesarjenje, izlete v naravo, različne pohode, piknike ali ukvarjanje s kakšnim drugim športom. Z rezervacijo apartmaja na Rogli za vikend ali nekaj dni boste zagotovo uživali v naravi in pridobili novo energijo.

Smučanje na Rogli

Če je vaša razlog za obisk Rogle, smučanje, potem boste lahko na rogli uživali na preko 100ha smučišč, ki jih povezuje 11 vlečnic in 2 sedežnici. Vsi tisti, ki še nimate smučarske opreme, si jo lahko na Rogli tudi izposodite.

V kolikor vas zanimajo apartmaji na Rogli za zimski čas, si jih je potrebno rezervirati kar nekaj časa v naprej, saj je ponudba manjša in so veliko krat zasedeni že nekaj tednov v naprej. Alternativa so seveda apartmaji v okolici Rogle in druge oblike prenočišč: hoteli, gostišča in turistične kmetije. Preverite tudi ponudbo pri njih, če so apartmaji na Rogli zasedeni.

Oglejte si tudi strani apartmaji Pohorje ali se vrnite na stran Slovenija.