≡ Meni

Apartmaji v Portorožu

Portorož je najbolj popularno mesto na slovenski obali, ki vsako leto privablja veliko število turistov. Ponudba apartmajev v Portorožu je zato zelo raznolika, tako da jih najdete tako blizu morja, kot nekoliko bolj v notranjosti.

Zraven velikega števila hotelskih sob, kjer je prav tako možno najeti apartma, jih je veliko tudi v zasebni lasti. V tem primeru so apartmaji bolj v družinskem stilu, primerni za družine z malimi otroki. Apartmaji v hotelih pa imajo na drugi strani svoje prednosti, tako da je od vas odvisno za katero obliko apartmaja v Portorožu se boste odločili.

Če bi radi preverili celotno ponudbo apartmajev na slovenski obali in Sloveniji, priporočamo, da uporabite iskalnik apartmajev in si na podlagi rezultatov izberete primeren apartma v Sloveniji.

Za podroben pregled nočitev obiščite stran apartmaji Portorož, kjer najdete široko ponudbo apartmajev, hotelov in drugih prenočitev v Portorožu. Ogledate si lahko tudi fotografije, preverite proste termine in izveste cene za najem apartmaja.