≡ Menu

Apartmaji v Moravskih toplicah

Pozdravljeni na podstrani apartmaji Moravske Toplice. Stran vam ponuja opis prekmurskega turističnega središča, njegove znamenitosti in zanimivosti ter vpogled v nastanitvene možnosti. Rezervacijo apartmaja ali hotela lahko opravite preko iskalnika apartmajev v Moravskih toplicah.

Hoteli in apartmaji v Moravskih toplicah

Moravske toplice

Moravske Toplice se nahajajo približno 8 km od Murske Sobote. Značilnost kraja, ki je tudi občinsko središče istoimenske občine, so termalni vrelci, po katerih je le-ta dobil ime. V Moravskih Toplicah se nahajajo največje slovenske terme, znane tudi po imenu Terme 3000, katere privabljajo tako tuje kot domače goste skozi vse leto. V poletnih mesecih je več poudarka na zabavi in aktivnostih na zunanjem vodnem parku, sicer pa so terme znane tudi po različnih terapijah z zdravilno vodo, obogateno z minerali, posebno črno mineralno vodo, fizioterapijah, ipd.

Poleg družinskega in wellness turizma, pa so Terme 3000 znane tudi po konferenčnem turizmu, saj hotelski objekti nudijo več različnih sejnih sob ter konferenčnih dvoran.

Poleg Term 3000 je urejeno igrišče za golf, v okolici pa je na voljo veliko različnih pešpoti ter kolesarskih stez za tiste, ki radi samostojno odkrivajo lepote Prekmurja.

V okolici Moravskih Toplic je veliko kulturnih znamenitosti, od mlinov na reki Muri, do brodov, ki ne služijo le kot prevozno sredstvo čez reko, temveč tudi kraj za druženje in zabave v naravi, muzeji domačih obrti, kot so npr. lončarstvo, čebelarstvo, lahko se pozanimate in preizkusite v domačih opravilih, lahko pa občudujete značilne prekmurske hiše, pokrite s slamo.

V Moravskih Toplicah in okolici lahko okusite značilne kulinarične specialitete, kot so meso iz tünke, bujta repa, prekmurska gibanica in številne druge.

Moravske Toplice in njeni bližnji kraji nudijo številne možnosti nastanitve, o katerih se lahko prepričate na strani apartmaji Moravske Toplice. Številni hoteli, penzioni, zasebni apartmaji in sobe, ter turistične kmetije pričajo o tem, kako pomemben turistični kraj so Moravske Toplice, prav povsod pa vsa sprejmejo prijazni domačini.

Apartmaji vam nudijo bodisi enostavno opremljeno nastanitev ali pa opremo višjega standarda, odvisno kakšen oddih si želite.
Stran Apartmaji Moravske Toplice vam želi prijetno bivanje.

Več toplic najdete na strani toplice v Sloveniji.