≡ Menu

Zanimive regije v Sloveniji

Zraven vseh glavnih turističnih mest v Sloveniji bomo na strani opisovali tudi vse druge kraje in regije, ki so turistično zanimive in imajo nastanitvene kapacitete od apartmajev do hotelov, turističnih kmetij in gostišč.

Regij je v Sloveniji seveda zelo veliko. Za začetek bomo pokrili nekatere najbolj prepoznavne, kot je Pohorje. Glede na to, da je čas za smučanje, je iskanje apartmajev na Pohorju tudi zelo aktualno, tako za tiste iz okolice Maribora, še bolj pa za tiste iz drugih krajev Slovenije, ki potrebujejo prenočišče na Pohorju ali v katerem bližnjem kraju.

Drugi takšen kraj je Logarska dolina, ki je najbolj aktualna v poletnih mesecih. Kljub temu se prvi planinci tja odpravijo že v spomladanskim mesecih, ki bodo hitro tukaj. Na strani najdete tako tudi ponudbo apartmajev v Logarski dolini in hotelov v bližini, tako da boste imeli možnost prespati kakšen dan v hotelu.

Moravske toplice so druga oblika turizma, ki je aktualna skozi vse leto, še nekoliko bolj pa ravno v zimskem času. Široka ponudba prenočišč v Moravskih toplicah je prikazana na strani ali jo preverite s pomočjo iskalnika tako vpišete kraj Moravske toplice ali moravci in dobili boste ponudbo za izbrane termine.

Novejše:

Starejše: