≡ Meni

Apartmaji v Dalmaciji

Tukaj najdete ponudbo apartmajev v Dalmaciji in vseh njenih najbolj turistično zanimivih krajih. Zraven apartmajev lahko izbirate tudi med drugimi oblikami namestitev, ki so značilne za poletne mesece. To so predvsem hoteli in avtokampi, najdete pa tudi hostel in druge vrste namestitev, ki bi jih težko uvrstili v katero od teh skupin.

Spodaj najdete naštete nekatere najbolj zanimive kraji v Dalmaciji. Preverite ponudbo apartmajev in hotelov v njih in primerjajte ponudbo, cene in druge stvari, ki so vam pomembne in ga rezervirajte preko spleta za garantirano najnižjo ceno. Glede na to kako velika je Dalmacija, je možnosti zelo veliko. Če kraja, ki ga iščete ni na seznamu, uporabite iskalnik in dobili boste ponudbo apartmajev in hotelov v tem kraju.

Kraji v Dalmaciji

V Dalmaciji so zelo popularni tudi otoki, ki jih je tam kar nekaj. Celotno ponudbo lahko najdete na strani otoki na Hrvaškem ali si ogledate katerega izmed predstavljenih otokov: Pag, Korčula, Hvar in Brač.

Celotno ponudbo na Hrvaškem lahko primerjate z iskalnikom na desni strani tako, da vpišete ime kraja in željene termine. Na strani z rezultati si lahko nato ogledate več podrobnosti apartmaja ali hotela in si zagotovite ugodno ceno za najem. Dodaten iskalnik najdete na strani apartmaji na Hrvaškem.